56225
Book
In basket
100 mil na Krecie, oregano na kilogramy i rośliny na talerzu czyli zdrowe serce. Jeśli zastanawiasz się, jak połączyć radość jedzenia z dbałością o serce i jak zrealizować postanowienie, aby zdrowiej żyć, ta książka jest dla ciebie. Znajdziesz tu 120 przepisów na dania przygotowane przez pasjonatów diety roślinnej i ultramaratończyków Violettę i Roberta. Wspiera ich zespół naukowy pod przewodnictwem prof. kardiologii Artura Mamcarza. Dowiedz się więcej o (dobrej) sile nawyków, naucz się skutecznie czytać etykiety i sprawdź, dlaczego warto zrezygnować z soli. Zainspiruj się i działaj już od dziś.
Availability:
Wypożyczalnia Wronki
There are copies available to loan: sygn. 641.55 (1 egz.)
Notes:
General note
U góry okł.: Patronat honorowy Instytutu Żywności i Żywienia.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again